Megújult adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva tekintheti meg.

Nem kérdés, hogy minden nő szereti a cipőket. Mi a Tamarisnál szintén imádjuk a cipőket. Logikusan következik, hogy a nők szeretik Tamarist! Szeretnénk vásárlóinknak segítséget nyújtani abban, hogy helyes döntést hozzanak, és a számukra leg megfelelőbb modellt rendeljék meg. Akár sportos megjelenést biztosító, trendi, aktuális szezonnak megfelelő, vagy klasszikus, elegáns viseletről van szó, a Tamaris mindig kedves vásárlóink rendelkezésére áll!

Tamaris webáruház

Cipők minden alkalomra, megfizethető áron!

A Tamaris az egyik legsokoldalúbb német márka. A modellek tervezése és gyártása a detmoldi Wortmann-csoport nevéhez fűződik, ami az egyik legnagyobb és legsikeresebb cipő vállalat a világon. Tamaris cipő tervezése során a legnagyobb figyelmet a világszínvonalú gyártási technológia mellett a nők kapják! A legfontosabb szempont, hogy a megálmodott cipő a megfelelő alkalomhoz méltó viselet legyen. Akár a mindennapi életről, munkáról, vagy a szabadidő eltöltéséről legyen szó. A paletta nagyon sokszínű, a divatos magassarkú szandáloktól kezdve a klasszikus kényelmi cipőkön és csizmákon át, a nyári szandáloktól a kényelmes, sportos cipőkig. A klasszikus stílus és az anyagok összhangban vannak az aktuális trendekkel. A Tamaris design megtartása mellett, a cipő és kiegészítő kombinációk egyéni stílust tükröznek. Ez a hatalmas modellválaszték elérhető a budapesti Tamaris márkaboltokban és ezen túl webáruházunkban is, Magyarország legnagyobb Tamaris webáruházában (www.monobrand.hu). Talád meg Nálunk a kedvenc cipődet és táskádat!

Tamaris webáruház

Klasszikus, stílusosan elegáns, letisztult vonal - ezek a tulajdonságok jellemzik , a Tamaris Classic cipőket. Ebben az összeállításban találhatod az üzleti és mindennapi életben egyaránt használható kényelmes modelleket.

Tamaris webáruház

Sportos és lezser, a szabadidős tevékenységek eltöltéséhez nélkülözhetetlen - ez a Tamaris aktív. Különlegesen kényelmes, praktikus cipők , összhangban a sportos megjelenéssel!

Tamaris webáruház

Az aktuális divattrendeknek megfelelő modellek: Tamaris Trend. A szezon legdivatosabb modelljeit találhatja köztük, a márkától elvárható és megszokott minőségben, figyelemfelkeltő stíluselemekkel ötvözve.

logo
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Monobrand Kft. hírlevelet, ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően. *