Használati utasítás cipőápoló szerekhez

A nők szeretik a cipőket és a Tamaris is szereti a cipőket és a divatot! Tamaris termékek kiváló minőségű első osztályú termékek, intenzív monitoring és ellenőrzés alatt állnak. A minőség elsődleges szempont. Ahhoz, hogy Tamaris cipőink időtlen szépségét meg tudjuk őrizni, rendszeresen ápolnunk kell őket kívül-belül. Itt találhatsz tippeket és trükköket ahhoz, hogy minél tovább szebb maradjon kedvenc cipőd. Különösen jó eredmény érdekében ajánljuk a,Tamaris által kifejlesztett Tamaris 4ever ápolási termékeket

Már az első viselés előtt javasoljuk: Tamaris 4ever impregnáló spray

Alapvető védelmet nyújt a hideg és nedvesség ellen.

Használata:A Tamaris 4ever impregnáló spray-vel fújjuk be a cipőt körülbelül 3-szor egymás után a cipőtől 30 cm-re. Majd hagyjuk felszívódni 15 percig.

Tippünk: Rendszeres használata növeli a védőhatást. Nem csak a cipő marad tiszta , de hosszabb ideig tartó impregnáló(vízlepergető) hatást tudunk elérni vele. Rendszeres ápolás fontossága: Anyagtól, színtől formától függetlenül fontos, hogy ápoljuk cipőinket, óvjuk a nedvességtől, szennyeződésektől, az időjárás viszontagságaitól.

További tippek: A Tamaris 4ever cipőápolók rendszeres használata növeli a kondicionáló hatást. Mindig olvassátok el az utasításokat, mielőtt használjátok az ápolási termékeket. Mindig ellenőrizze a tisztító szereket a termék egy-egy rejtettebb területén , hogy meg tudjuk figyelni a kompatibilitást.

A cipő felsőrész ápolása

A cipőről egy ronggyal vagy kefével távolítsuk el a durva szennyeződéseket. A legtöbb Tamaris cipő bőrből készül. A bőr természetes anyag, amelynek szüksége van, rendszeres ápolásra és védelemre. Számos különböző típusú bőr létezik. Minden típus külön figyelmet igényel . A Tamaris 4ever cipőápolási termékek segítségével, bőr cipőink tartósak , szépek lesznek.

A Tamaris által leggyakrabban használt anyagok a következők:

A nappa bőr karbantartása:

A Tamaris cipők nagy része nappa bőrből készül, másik nagy részük pedig velúr, nubuk bőrből Attól függetlenül, hogy milyen típusú bőrt használnak a gyártás során, csak a minőségi bőrt alkalmazzák , mely a szigorú minőség-ellenőrzésen megy keresztül.

A színes cipőkrémnek (Tamaris 4ever színes cipőkrémek) meg kell egyeznie a bőr színével. Használhatunk egy semleges , színtelen változatot is . Nagyon világos bőr ápolása előtt,alaposan meg kell tisztítani a cipőt.

Javasoljuk: A cipőkrémet mindig a sarok csúcsától használjuk az orrész irányába, így a termék optimálisan oszlik el a szálak között. Amennyiben a megtisztított cipő elvesztette újszerű fényét, használjunk fényes cipőkrémet!

A nubuk-velúr és bőr karbantartása:

A nubuk – velúr, koptatott bőr, nagyobb karbantartást igényel.

A rendszeres tisztítás elengedhetetlen hogy megőrizzük cipőnk szépségét.

Alkalmazzuk a Tamaris 4ever Nubuk spray-t, a cipő orrától a talpig.Száradás után a nedvesség útját elálljuk, ha velúr kefét használunk. Így rendben tarthatjuk az anyag szálszerkezetét.

Soha ne használj velúr kefét nagyon világos velúrhoz! Az anyag elszíneződhet.

A textil karbantartása:

Textilt széles körben használnak a cipők gyártása során. Különösen nyáron népszerű. Vászon és hálós textil a legjellemzőbb. A legfontosabb, hogy tisztításuk során , el kell távolítani a durva szennyeződéseket kefével a cipőről.

A szintetikus karbantartása

Az szintetikus anyag lehet sima vagy rugalmas.

Legalkalmasabb a Tamaris 4ever All-In-One tisztító hab vagy gél .

A teljesen szintetikus anyagok, a tisztítása és vízszigetelés rendkívül fontos.

Hasznos tanácsok:

Bőr cipőket soha ne tároljátok műanyag zacskóban.

A bőrnek lélegeznie kell. Szintén ne tegyétek a bőrcipők sokáig ki UV sugárzásnak. Az erős fény kiszívja a cipő színét , kedvenc cipőnk veszélybe kerül.

A cipőm nedves! Mi a teendő?

Először is, a nedves cipőt szobahőmérsékleten hagyjuk száradni. Soha ne próbáljuk pl hajszárítóval stb. gyorsan szárítani. Ez esetben a bőr megkeményedik.

Száradás után a cipőt feltétlenül szükséges ápolni. Erre a célra a legjobb a Tamaris 4ever cipőkrém .

Ha további kérdések merülnek fel bennetek, írjátok meg nekünk az info@monobrand.hu email címre!

logo
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Monobrand Kft. hírlevelet, ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően. *